Schilder gespecialiseerd in binnen- en buiten schilderwerk

Een schilder van J. A. R. Schilderwerken is gespecialiseerd in binnen- en buiten schilderwerk nieuwbouw,  onderhoudsschilderwerk, renovatieschilderwerk, latex spuiten en houtrot reparatie. Samen zorgen we ervoor dat uw schilderwerk mooi wordt én blijft. Dat doen we onder meer door het gebruik van hoogwaardige producten, van kwaliteitsmerken als Sikkens, Sigma, Herfst & Helder en Boonstoppel.

Schilderen heeft een goede voorbereiding en afwerking nodig

4.jpgAls onze schilder bij u mag komen verven dan zorgen wij uiteraard ook voor een goede voorbereiding en afwerking. Indien nodig kan de schilder voor het verven een vochtmeting in het hout uitvoeren en in samenwerking met een timmerman kunnen er eveneens grotere houtrot-reparaties en deelvervangingen uitgevoerd worden. Ook bieden we u als schildersbedrijf graag een vrijblijvend onderhoudsplan waarmee uw schilderwerk in topconditie blijft en onverwacht hoge kosten uitblijven.

Schildersbedrijf nodig? Neem contact op!

J.A.R. Schilderwerken is het juiste schildersbedrijf voor al uw schilder-, behang-, stuc- en glaswerk. Het verven en andere werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in de regio Midden- en West-Brabant. J.A.R. Schilderwerken richt zich op particulieren, aannemers, verenigingen van eigenaren en bedrijven en instellingen. Heeft u een schildersbedrijf nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

J.A.R. Schilderwerken
Baarschot 20b
4817 ZZ Breda

KVK:20109935
BTW: NL001677692B59.

info@jarschilderwerken.nl
06-248 016 28