Schilder Etten-Leur

Binnen- of buitenboel laten schilderen? Wij werken met hoogstaande producten van o.a. Herfst & Helder, Boonstoppel, Sikkens en Sigma en werken met de beste vakmensen, zodat u kunt u rekenen op een net en mooi resultaat. J.A.R. Schilderwerken is gespecialiseerd in binnen- en buiten schilderwerk nieuwbouw, latex spuiten, houtrot reparaties, onderhoudsschilderwerk en renovatieschilderwerk.

Schilderen doen wij altijd met vakmanschap

De vakmensen van J.A.R. Schilderwerken – schilder Etten-Leur werken met grote precisie en met de beste producten. Al jarenlang leveren wij topwerk af bij instellingen, particulieren, verenigingen van eigenaren, bedrijven en aannemers. U krijgt van ons dan ook minimaal een jaar garantie op het geleverde werk. Zo bent u gegarandeerd van schilderwerk waar u blij mee bent.

Meer dan schilderen alleen

Wij doen meer dan schilderen alleen. Zo kunt u bij ons naast voor schilderen ook terecht voor behangen en stucen. U hoort het, voor het meest veelzijdige schilderwerk kunt u terecht bij J.A.R. Schilderwerken – schilder Etten-Leur. Neem nu contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

J.A.R. Schilderwerken
Baarschot 20b
4817 ZZ Breda

KVK:20109935
BTW: NL001677692B59.

info@jarschilderwerken.nl
06-248 016 28