Waarom Schilderwerk Uitbesteden?

0

Voordelen Schilderwerk Uitbesteden

Het schilderwerk uitbesteden aan een vakman is voor veel consumenten een aantrekkelijke optie, blijkt uit onderzoek van onderzoeksbureau Qudata.

Uitbesteden aan de schilder

Belangrijke redenen die genoemd worden om schilderwerk uit te besteden zijn het gemak en de kundigheid van een schilder. Veel mensen vinden zichzelf niet handig genoeg, willen zelf geen omkijken naar het schilderwerk hebben en willen graag dat alles netjes wordt geregeld.

Onderzoek schilderen uitbesteden

Onderzoeksbureau Qudata Markt- & Trendanalyses voerde, in opdracht van Karwei, een onderzoek uit naar het klus gedrag van consumenten. Het onderzoek werd uitgevoerd onder ruim 500 consumenten. Opvallend is dat een meerderheid van de consumenten, ondanks de voordelen van het uitbesteden aan een schilder, toch zelf de kwast pakt.

De ondervraagden geven aan dat lang niet altijd leuk vinden. Nadelen van zelf schilderen die genoemd worden zijn het schuren, schoonmaken van kwasten en het afplakken van ramen. Daarnaast hebben mensen vaak onvoldoende (vrije) tijd voor het schilderwerk.

Kosten schilder

Veel mensen willen het schilderwerk wel uitbesteden, maar vragen zich allereerst af: wat kost een schilder? Door een reëel beeld van de gemiddelde prijzen, kunt u goed vergelijken en onderhandelen. Hierdoor wordt schilderwerk uitbesteden aan schilders voor iedereen betaalbaar.

Offertes aanvragen

Als u het schilderen van uw huis voordelig wilt uitbesteden, vraag dan meerdere schilder offertes op. Het vergelijken van prijzen voordat u koopt kan tot 30% op uw schilderwerk schelen.